„Стъклен дом” тръгва на 14 март! Ура!




„Стъклен дом” тръгва на 14 март!


А тя ще е доста драматична – обещават от екипа на продукцията. Феновете на сериала ще „залепнат” на малкия екран на 14 март, понеделник, от 20 ч. по Би Ти Ви. Продуцентите и телевизията не спазиха обещанието си, като не преместиха поредицата от понеделник в неделя.
Зрителите на „Стъклен дом“ най-сетне ще разберат къде е любимата им героиня Боряна Касабова – дали е отвлечена, или избягала, или пък завърнала се… Ще стане ясно какво решение е взела тя за живота си.

Ожесточената битка между баща и син Касабове ще се разгърне с пълна сила. И ще стане още по-безмилостна. Камен ще се опита да оправи нещата, но това май няма да се получи и ще стане страшно…

Същинска война ала семейство Роуз ще се развихри и в дома на Атанасови. Елена ще узнае истината за дъщеря си Алекс, а най-големият кошмар на мъжа й Христо ще се осъществи.

Чичо Чарли ще продължи да крие ключа около развръзката. Отмъстителен? Гаден? Жесток или човечен е героят, изигран от Асен Блатечки – предстои да видим.

Зрителите се вълнуват не по-малко от съдбата и на младите герои в сериала – Сиана и Алекс. Особено на Сиана, след като актрисата Радина Кърджилова спечели още повече почитатели, играейки в театрални представления.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи