Свалят Опосумите от екран




Шоуто на Иван и Андрей спира заради нисък рейтинг, водещите готвят нов сериал

Шоуто на Иван и Андрей  спира заради нисък рейтинг, водещите готвят нов сериал


След като упорито се говореше, че се готви чистка сред продукциите в Нова телевизия, неочаквано или по-скоро очаквано беше обявено, че вечерното шоу на Иван и Андрей слиза от екран. Официалната версия е, че водещите излизат в лятна ваканция, но далеч не е сигурно, дали ще завърнат на есен.

Според повечето слухове основната причина за спирането на предаването е ниският му рейтинг, макар от Нова да твърдят, че то се гледа „достатъчно“. Според други обаче, Опосумите всъщност подготвяли свой комедиен сериал. Засега сценарият още се обмислял, но се предполага, че той ще бъде отговор на хитовата продукция „Столичани в повече“.


Освен в киното, се очаква дуото да се прояви и в други нови продукции. В Нова от доста време се говори, че двамата водещи стоят и зад най-новата суперпродукция на телевизията. Най-упоритите слухове твърдят, че става въпрос за музикалното риалити “Х-Фактор”, което ще започне да се излъчва само след броени месеци. Ако това се окаже вярно и предвид множеството ангажименти, които имат, нищо чудно двамата водещи да са се отказали от вечерното си шоу, заради липса на време, отстъпвайки вечерния ефир на анимационния си колега Марк О’Селски.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи