3 прислужници слугуват на Лили Иванова




3 прислужници слугуват на Лили Иванова

Не една, не две, а цели три прислужници слугуват на естрадната ни прима Лили Иванова




Две от слугините отговарят персонално за поддръжката на гардеробите й, а последната се занимава с почистването на дома и на ул. „Оборище” – довериха съседи на звездната певица. Никой обаче не е в състояние да каже колко точно им плаща Лили. От друга страна, помощничките й били професионалистки, чиито животи са минали по големите софийски хотели и знаят как да се погрижат най-добре за ВИП клиенти.
Освен камериерките Лили Иванова има още персонален шофьор в почти тийнейджърска възраст, който играе и ролята на бодигард. Често с певицата се движи и млада дама, която пък се явява пиарка на звездата.
Наскоро в медиите бяха оповестени 10-те изисквания, които имала звездата към бодигарда си.

Сред тях са забраната да пуши в нейно присъствие, да не говори по мобилния си телефон, да не използва нецензурни думи и в никакъв, ама в никакъв случай да не я заговаря. Охранителят трябва още да носи дамската й чанта, да й кавалерства, да не превишава допустимата за улиците скорост и да се отдалечава, когато певицата говори по мобилния си телефон. „Да поддържа вида си чист и спретнат, да е прилично подстриган и винаги обръснат” – е друго изискване към бодигарда на Лили.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи