Наталия Гуркова изневерява на съпруга си с Иво Бързия




Черногорецът –в ЮАР, Наталия се вихри в компанията на любовник

Наталия Гуркова изневерява на съпруга си с Иво Бързия


Въпреки че медиите у нас събраха одумваната двойка на миската Наталия Гуркова и съпругът й милионер Джордже Михалевич, двамата отново са разделени.

Поне по местоживеене. Наталия продължи да се заседява в България повече от обичайното за омъжена жена, далеч от съпруга си, който е в ЮАР. Младата жена очевидно не е могла да понесе самотата и истинската причина за превърналия се в дистанционен брак и се е сдобила с любовник на родна земя. Клюката е наясно кой е той. Тя твърди категорично, че манекенката Наталия Гуркова има връзка с прочутия митничар Иво Бързия.

Двамата са засичани редовно в светските среди. Бившата Мис България се вихри в компанията му от няколко седмици, въпреки че е обвързана и с дете. Докато съпругът й е в ЮАР, Наталия обикаля заведенията с Бързия. Митничарят се похвалил, че наскоро е купил тоалети на Гуркова за 20 бона. Иво Бързия, който има и друг прякор – Тихия, напоследък отново е намерил начин да дои далаверата. Вероятно са отминали тежките дни, когато преди 2 години той, като митническия служител бе осветен в разработка и трябваше да напусне благата служба, заедно с приятеля си Жоро Пурата. Явно обаче Бързия е успял да се върне пак в играта.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи