Виж как Бориса прави полицай на 5 стотинки!




Моделката лъсна в любителски кадри, докато спори със служител на реда относно паркираната си кола в Синя зона

Виж как Бориса прави полицай на 5 стотинки! (Видео)


„Бориса побесня!”, „Бориса направи полицай на 5 стотинки”, „Бориса псува пред общината” – това са само част от отзивите относно мистериозното видео, което плъзна в нета.
Моделката лъсна в любителски кадри, докато спори със служител на реда относно паркираната си кола в Синя зона. Блондинката отказва да плати с SMS, тъй като престоят й ще бъде краткотраен. „Ама госпожице, Синя зона е тук не можете да своеволничите. Толкова ли е сложно да пуснете един SMS”, апелира глас зад кадър към Бориса.

Красавицата обаче не отстъпва с мотива, че преди малко луксозен джип е спрял пред Общината, но никой не му е направил проблем. „Смешен си! Нито ще пиша SMS, нито ще си мръдна колата! Гледайте си там работата и не ме занимавайте с глупости”, сопва се Бориса.

Не е ясно кой е пуснал видеото в нета, но човекът зад кадър, представящ се за полицай, със сигурност не е служител на реда. Той е с преправен глас и по всяка вероятност е приятел на Бориса.

Преди повече от месец моделът лъсна в друго подобно „скеч-видео” – мъж се опитваше да я щракне гола в съблекалнята. Според запознати и двата клипа са режисирани от самата Бориса с цел пиар.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи