Емануела, стига с тоя фотошоп!!!




Фолк дивата подобрява визията си с програмата за обработване на снимки

Емануела, стига с тоя фотошоп!!!
Емануела толкова прекалява с фотошопа, че не можем да я познаем!

За световните звезди е нещо нормално да коригират дребните дефекти във външния си вид като използват фотошоп. Тъй като пластичната хирургия не успява да се справи с всички дефекти, повечето от тях често прибягват до модерната програма за обработка на снимки, за да прикрият някои недостатъци.

Звезди от ранга на Мадона, Ким Кардашиян, Бритни Спиърс, Деми Мур, също са се поддавали на изкушението да „освежат“ облика си, преди да го покажат пред света. Но малките тайни на Холивуд са добре познати и на родните попфолк диви, които не се свенят да го използват, за да си създадат идеални образи.


Последната, която реши да се възползва от модерното средство, е фолк певицата Емануела. Изпълнителката, известна с честите смени на визията си, последния път реши да се появи руса, което обаче се оказа много лоша идея. Затова красавицата предпочете да се върне към добрия стар редактор на снимки, с който спокойно може да експериментира с визията си.

Певицата не е единствената, която прибягва до модерното средство, за да прикрие недостатъци. Много нейни колеги също използват този трик, когато искат да си добавят някоя и друга плочка на корема, да скрият малка бръчка или издайническия целулит.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи