Публиката най-сетне призна Денислав за певец




С новата си песен брадърът спечели симпатиите и на най-критичните си фенове

Публиката най-сетне призна Денислав за певец
Денислав
„Браво бе! Песента ме очарова приятно!“, „Ехеееее………браво, браво…ЕВАЛА, че Денислав не се изкуши да направи поредната гнусна цигания.
Много хубаво звучене, лятно..представям си един размазващ клип на плажа“, „Според мен това му е най-добрата песен. Музиката е доста приятна, текстът също, изпяването му не е дразнещо, както беше, особено в първите песни. Лично аз бих слушал песента без да я махна, което за мен означава, че е добра“… Това са само част от коментарите за новата песен на Денислав „Пук-пук-пука ти“ в сайта Signal.bg, където преди дни бе промотирана.

За първи път изпълнителят на музикална компания „Real enterprises“ е посрещнат толкова топло от широката публика. „Пук-пук-пука ти“ само за 3-4 дена регистрира над 100 хиляди гледания в интернет, показа проверка на Клюки.бг. Три дни песента бе и неизменно в класацията ТОП 40 на сайта vbox7, което е голям успех, особено за изпълнител извън големите музикални компании какъвто е Денислав. Той е много щастлив от случващото се и разкри, че гръцки диджей прави ремикс на хитовото парче.Продуцентът му Николай Първанов-Китаеца също е приятно изненадан от успеха и се надява артистът от каталога му да върви още по-нагоре.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи