Алчността убива Асен Блатечки?




Родният секссимвол на път да се сбогува със „Стъклен дом“ заради високи хонорари

Алчността убива Асен Блатечки?
Асен Блатечки

Асен Блатечки "отива на кино"


Докато повечето световни филмови и телевизионни компании насочват цялото си внимание към един или друг персонаж, българските сценаристи или го убиват, или изпращат в затвора. Особено ако актьорът, който изпълнява ролята му, е поискал по-високи хонорари. Доста интересна практика, която със сигурност се ползва с успех не само в родното ни кино, но и в доста други сфери на дейност.

Това е особено любимо действие на сценаристите на сериала „Стъклен дом“. След като преди време актьорът Юлиян Вергов поиска увеличение на възнаграждението си, скоро след това съвсем неочаквано героят му Николай Жеков се озова в затвора за почти цели два сезона. Същата съдба сега заплашва и друг роден секссимвол- Асен Блатечки, също имал неблагоразумието да поиска адекватно заплащане. По всичко личи, че актьорът не се е спогодил със сценаристите за хонорара си и е доста вероятно и той да бъде изпратен в изгнание.


Засега те следели реакциите на феновете, преди да вземат окончателно решение. Припомняме ви, че последния път именно почитателите на Вергов успяха да върнат Николай Жеков в сериала с бурни протести и заплахи. Дали обаче феновете на Блатечки ще защитят по същия начин любимеца си, не е много сигурно, затова по-добре звездата да не разчита твърде на това.

Що се отнася до другия любимец на жените, Калин Врачански, той доста разочарова фенките си с играта от последния сезон на сериала. Мрачният образ на героя му започна доста да поомръзва на зрителките, а отвореният финал на тв лентата за този сезон остави без отговор и един от най-важните въпроси – ще успее ли Камен да спаси Боряна? Всеобщото мнение, което се шири из форумите, е, че щастливият финал е предопределен, а дори и героят на Врачански да не може да плува, Елена Петрова може и така ще го спаси. Доста нетрадиционно решение, но пък интересно. А и мъжете понякога трябва да бъдат спасявани.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи