Ивена: Подготвям албума си за края на юни




Ивена изгледа на живо концерта на Балканика в София.

Ивена: Подготвям албума си за края на юни
Изпълнителката не бе сред участниците в шоуто, но подкрепи българските си колеги и своята приятелка Джина Стоева, която се представи с песента "Надежда".


"Не можахме да се класираме за Балканските награди, но на наградите на Фен ТВ - няма да ги пропуснем. Надявам се за там вече да сме готови с всичко, което сме подготвили и да направим една хубава изненада" - споделя Ивена пред камерата на Signal.bg.

Изпълнителката на хита "Моля за внимание" е на мнение, че конкуренцията за Балканските награди е доста силна, но пък е категорична, че всеки един от номинираните и наградените заслужава своето място на тази сцена.

"Доста трудно е да се стигне до едни такива награди. Много работа, много труд. Всички изпълнители, според мен, заслужават да се състезават на тази сцена, да получат тази награда" - на мнение е тя.

Ивена усилено работи по новия си албум, който вече е почти готов. Тя се надява да зарадва феновете си много скоро.
"Аз подготвям новия си албум, имам доста нови неща. Не знам дали ще успея до края на юни с новия албум, но ако не успея ще го оставя умишлено за септември. Надявам се да има доста изненади - подготвям ги" - разкрива Ивена.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи