Анелия скочи срещу Азис




Фолк певицата бясна на колегата си, използвал я без разрешение

Анелия скочи срещу Азис


Лоша реклама няма. Поне на това мнение изглежда е фолкпевецът Азис, който за пореден път наруши нормите на добрия тон, възползвайки се най-безочливо от популярността на колежките си, без дори да се допита до тях.




Поредният скандал певецът този път заформи с фолк дивата Анелия. Още преди излизането на новия клип „Гадна порода“ в медийното пространство се появиха снимки на жена, която изумително приличаше на новоизрусената му колежка. Когато певицата разбра за това, възмущението й бързо прерасна в гняв, че Азис си прави реклама на неин гръб.

„Не мисля, че това е особено коректно, още повече че двамата сме в различни музикални компании“, заяви певицата и допълни, че никога не е изпълнявала дори беквокалите в неговата песен.

Това не е първият номер, който скандалният изпълнител погажда на своя колежка. Преди време той отново се възползва от популярността на друга фолк звезда – Алисия. Изпълнителят на „Гадна порода“ беше довел със себе си двойничка на бившата изгора на Валери Божинов в известен столичен клуб и съвсем открито двамата започнаха да се натискат на сцената.


Все пак най-добре е фолк певецът да се насочи към други рекламни трикове или да смени рекламните си агенти, защото с евтиния PR, който си прави нищо чудно да го застигне някой ден отмъщението на блондинките


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи