Радина Кърджилова отлетя от семейното гнездо




Радина Кърджилова се е изнесла от семейния си дом и вече живее самостоятелно

Радина Кърджилова отлетя от семейното гнездо
Радина Кърджилова

Преди няколко месеца звездата от „Стъклен дом” взела генералното решение да напусне семейното гнездо и да стане независима от родителите си. Младата актриса наела скромен, но прилично обзаведен апартамент в столицата, който обитавала заедно със своя близка приятелка. По този начин брюнетката се погрижила да скалъпи бюджета си, съкращавайки наполовина разходите за наем и битови сметки.

Пред близките си Радина Кърджилова разяснила, че вече е 25-годишна и е крайно време да бъде самостоятелна. Според запознати обаче тя се е изнесла от дома си заради конфликт с родителите и най-вече с баща си. Господинът, който е художник по професия, не одобрявал попрището, в което се изявява щерка му, и приемал участието й в сапунката на Би Ти Ви като постна халтура.

Не така мисли Радина обаче. Тя съзнава, че сериалът „Стъклен дом” я е направил популярна. Макар че почита повече ролята си в „Тилт”, все пак зрителите я свързват повече с телевизионната й героиня Сиана. Актрисата се наложи като едно от красивите лица на малкия екран. На улицата хората я разпознават и я заговарят, което определено й носи приятни чувства. А нали зрителската обич е най-голямата награда за един актьор?
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи