Вики Петрова спала за първи път с германец с 21-сантиметров




Красивата говорителка започнала сексуалния си живот по най-добрия начин

Вики Петрова спала за първи път с германец с 21-сантиметров


Телевизионната звезда се разделила с девствеността си още на 16-годишна възраст. Първият мъж в живота й бил чужденец, с когото се запознала, докато се пекла на плажа в родния си град – Варна.

Журналистката още не можела да забрави германския турист, за когото пази най-хубави спомени. Мъжът я изненадал приятно и за разлика от приятелките й, които й казвали, че първият път не е нещо особено, на нея много й харесало. Мъжът се казвал Юрген и бил с 8 години по-възрастен от Вики. Тя си спомня, че го оприличила на Брад Пит, защото имал същата русоляво-сладникава физиономия. Мускулите му били здрави като стомана.

Освен това хубавецът бил с голям фалос – Юрген имал 21-сантиметрово мъжко достойнство. Вики си спомня, че двамата разговаряли на руски, ходели на вечеря, после на дискотека, но му се отдала едва на третата им среща. След това се любели всекидневно до края на почивката. Накрая си разменили телефони и адреси с уговорката да не спират да комуникират. Всъщност отношенията им повече не продължили. Днес от дистанцията на времето Виктория Петрова отчита, че това е била типична лятна връзка, много хубава наистина, но временна. Въпреки всичко сексапилната водеща и до днес си спомня с удоволствие за младежките нощи, изпълнени със секс.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи