Диляна Попова в навечерието на премиерата на Love.net




Диляна Попова се появи на предпремиерата на Love.net, който от днес тръгва по кината

Ослепителната Диляна Попова
Диляна Попова
Ослепителната Диляна Попова бе по тематична от всякъде по време на предпремиерата на дългоочаквания филм Love.net. Лентата тръгва днес – на 1 април – но това никак не е на шега, както преди време от kliuki.bg ви съобщихме.
Героите от филма ни гледаха в продължение на около месец по билбордовете на по-големите градове, а в киносалоните, преди всяка прожекция на филмово заглавие, пускаха трейлъра на Love.net.

Всичко го чакат с притаен дъх от толкова време. Това се отнася най-вече за мъжката половина, тъй като целият филм е изпъстрен със сексуални сцени. В една част от тях е убийствено красивата Диана Попова, показваща прелестите си от големия екран.

От днес всеки ще им се полюбува, стига да отиде на премиерата на Love.net. Ще има стълпотворение от хора за билети, а нищо чудно да има и скандали за места.

Преди дни беше предпремиерата на лентата и сексапилната Диляна Попова се бе облякла тематично за официалния повод. Нали пък освен топмодел, тя е и дизайнер, затова и дрехите й бяха напълно в тон с логото на филма (бяло-червено-черно).

На събитието тогава се появиха продуцентът на Love.net Илиян Джевелеков, хванат от красавицата под ръка и преминавайки по червеното килимче. Там бяха още самият премиер Бойко Борисов, както и ред други видни политици.

Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи