Ексклузивно! Денис Ризов ще мачка Слави!





Ексклузивно! Денис Ризов ще мачка Слави!
Слави Трифонов
Най-новото светско шоу е на път да смаже конкуренцията още преди да се е появило. „Денис и приятели” обявиха война на Слави. Според интернет изданието късното шоу на музиканта тотално ще отвее „Шоуто на Слави”, пращайки го в девета глуха. Това потвърждават и зрителите във форумите, според които е крайно време някой да помогне на Дългия да се пенсионира.

Основателят на рок група „Ахат” има всички шансове да смачка не само Слави Трифонов, но и „Шоуто на Иван и Андрей”. Двамата Опосуми са дотегнали на зрителите с вулгарното си поведение и просташките скечове.

Дългия пък отдавна вече не се радва на мнозинство от фенове. „Стигат му 20 години на екран. Крайно време е да се маха, защото е банален с малоумните си вицове и истеричното си поведение”, коментират форумци.

Денис Ризов пък ще блесне по БНТ1 с шоу в подобен формат, но далеч по-цивилизовано, както се изразяват запознати. Рок певецът също ще кани гости и ще забавлява публиката.

Предаването обаче ще бъде много по-свежо и оригинално. Бившият мъж на Наталия Симеонова ще се радва на няколко знойни асистентки, а „Ахат” ще му акомпанират.

Премиерата на „Денис и приятели” ще бъде на 18 април от 11 вечерта, а крак ще повлачи Светльо от Хиподил, който ще е гост в предаването.
Източник kliuki.bg

1 коментар:

  1. Хахахаха... смешници! Никой не може да стъпи на малкото пръстче на Слави и компания близките 100 години! Каквото и да направят или измислят, Слави вече го е правил поне 50 пъти! Иван и Андрей също бяха "големи" в началото - но сега само Азис и екипа на вестник Уикинд им ходи на гости...

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи