Галена за Преслава: Само от добър приятел става качествен предател





Галена за Преслава: Само от добър приятел става качествен предател

Докато Галена бе на турне в щатите, Преслава е преспала със съпруга й Галин. Бурната свалка със сексапилната Преслава станала в мотел край магистрала „Тракия”. Понеже самодейни папараци и близки на засегнатите страни са „документирали” събитието, прелюбодейците са разконспирирани безпроблемно.
Реакцията на Галена е разбираема. Тя се е почувствала предадена от считаната от нея за най-добра приятелка Преслава. Иначе запознати с взаимоотношенията в съпружеската двойка – Галин и Галена, знаели, че двамата не си връзвали много–много косур, но в този случай се касаело за изневяра с доверен човек. По повода Галена коментирала философски с думите: „само от добър приятел става качествен предател”.

След коварството на бившата си приятелка Галена се присетила и за замазаната случка с фенове на Преслава, които я скандализираха при награждаването й като фолк певица на годината. Макар същите фенове да били видени от мнозина в компанията на Преслава, която щедро ги черпела в заведение, бившата на Петко Димитров успяла за заблуди дружката си Галена, че не е подстрекавала и подкупвала никого да мъти водата на Динята на фолка. Тогава жената на неверния Галин повярвала на версията на Преслава, но след втората индикация за незачитане и враждебност преустановила отношенията си с измамницата. Освен това Галя платила за магия за безплодие на кукувицата, т.е. тази, която се намърдва в чужди гнезда.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи