Ирена Милянкова в живота – многодетна майка, в сериала – мутреса




Звездата от „Под прикритие“ Ирена Милянкова е майка на 4 деца

 

Ирена Милянкова в живота – многодетна майка, в сериала – мутреса
Ирена Милянкова
Каква е асоциацията ви за жена, която е майка на четири деца и се грижи напълно сама за тях? Едва ли си представяте 25-годишна красавица с кариера на топмодел, изваяна фигура и мечти да роди повече от две деца.

Живото доказателство, че това е напълно възможно, се казва Ирена Милянкова. Перфектно изглеждащата дама е един от най-успешните ни фотомодели, играе главна роля в новия крими сериал „Под прикритие“, но се справя най-добре в грижите за четирите си съкровища: Мелани-Роуз на осем, Уилиам на седем, Натали-Роуз на три, и седеммесечното бебе Филип-Себастиан.

„За мен майчинството е истински дар от Бога. Мисля, че когато една жена стане майка, тя вече принадлежи на децата си. Трябва да е готова да се жертва за тях и да бъде истински и достоен пример за тях. Жалко е, че в днешно време суетата сякаш възпира жените от тези толкова естествени процеси в природата – бременност, раждане…” – споделя Ирена Милянкова.

Преди обаче да осъзнае всичко това, Ирена минава през труден период, свързан с появата на първото й дете. Фактът, че забременява едва на 14 години, определено шокира родителите й, живеещи в Разград. Първоначално семейството на моделката е категорично против това, да стане майка. Убеждават я, че появата на бебето ще съсипе всички възможности пред нея, още повече че на тази възраст самата тя все още е дете. Ирена обаче избира да се вслуша в интуицията си. Сигурна е, че е готова за тази важна стъпка и чувства с цялото си сърце подкрепата на съпруга си”.

В сериала „Под прикритие” на Ирена Милянкова е поверена роля на мутреса. И най-странното е, че това толкова й подхожда…
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи