Никита България ще ражда от Маргина
Никита България ще ражда от Маргина
Бившата манекенка от „Визаж” Виктория Радина се труди зад Океана в скъпо платени филми за възрастни. Сексуалните си подвизи тя извършва под името Никита Булгари или Никита България. Тя е участвала в 4 продукции, в които е показала, че в секса няма табу. Групови и лесбо сцени, орални, вагинални и анални изпълнения и десетки атрактивни пози са запазената марка на българската секс бомба, която е единствената нашенка, работеща легално с договор в порно индустрията на Щатите.


Сексбомбата от Пазарджик твърди, че е бременна в шестия месец от Красимир Маринов – Големия Маргин. Той пък категорично отрича, най-вече защото до преди половин година той беше плътно зад решетките. Сикаджията все пак напусна ареста през октомври и оттогава минаха 6 месеца – коментират клюкари, които поддържат твърдението на Никита Булгари.

„Освен „медицински” филми, някои хора трябва да си преглеждат и медицинските картони на 4-ти километър” – е краткият коментар на Маргина по повод скандалното твърдение на Никита Булгари.

Красимир Маринов има четири деца. Най-голямата му дъщеря Александра от 2 години живее в Лондон. Бившият сикаджия има дете и от любовница, което е припознал за свое.

Никита Булгари твърди, че се запознала с Маргина преди 3 години, когато била модел в агенцията на Жени Калканджиева „Визаж”.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи