Секс игра с дезодорант докара Русата Златка до спешното





Секс игра с дезодорант докара Русата Златка до спешното


Смехотворна мълва се разнесе тия дни сред столичните клюкари. Те се добрали до стриктно пазена от Златка Райкова тайна, която обаче нямало как да бъде съхранена, тъй като на дамата й се наложило да постъпи по спешност в болнично заведение. Първо блондинката настояла да бъде прегледана спешно от гинеколог, извикан лично от нея по нощите в три часа. Лекарят се отзовал и блондинката изключително притеснена през цялото време настоявала да й се помогне на място в дома й.
Състоянието на плеймейтката обаче не позволявало това и тя трябвало незабавно да бъде откарана в болница. Причината бил заседнал предмет във вагината на злощастната пациентка. Направеният ехограф установил това е капачка от дезодорант. Заседналият предмет бил изваден след съответната оперативна намеса. Макар и злепоставена, за щастие Златка се избавила навреме от заклещилия се между краката й предмет. Все пак й се наложило да престои в частната гинеколкогична клиника „Св Лазар”, след което се прибрала у дома си. Останали й само коментарите на светнатите с проблема й, че Златка обожава да вкарва в себе си всякакви предмети, за да се задоволи.

Светските доносници имат още едно качество, а то е, че за злопаметни. По споменатия по-горе повод, те се сетили и припомнили, че и Галя от Сатен имала подобен проблем.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи