Десислава пристана на „Най-неправилният мъж”





Десислава пристана на „Най-неправилният мъж”
Десислава


Фолк изкушението Десислава е напът да изненада феновете си, пускайси в най-скоро време клипа към новата си песен „Най-неправилният мъж”. Ефектното видео направо се тресе под напора и мъжественото присъствие на Светлозар Савов, изпълняващ главната роля в него. Светлозар, освен че е неправилен, е и една от звездите на ММА (Mixed Martial Arts). Боецът впечатлява с тежкарска визия и зашеметяващ релеф, но и с артистично присъствие – нещо, за което самата Десислава споделяла, че се притеснявала преди да се увери с очите си как Светлозар се справя пред камерата.
Изпълнителката на „Знае ли някой” признава, че държала на тово лицето в новия й клип да не е сксплоатирано до болка и познато на музикалните фенове. Именно заради това когато пред нея се появила възможността е боецът да се превъплъти в „най-неправилния мъж”, тя приела от раз, въпреки притесненията.

Боецът, от своя страна, приятно я изненадал, като освен страхотно тяло, показал и желание за работа и хъс. Според Десислава нежната част от почитателките на нейната музика ще останат изключително доволни от видяното.

Певицата разкрива още, че за снимките на новия си клип не е заложила на стилните тоалети, а напротив – на нежната и крехка страна у себе си, която контрастира на мощта на боеца.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи