Яна Маринова репетира и през нощта




Актрисата Яна Маринова трудно влиза в образа на пиарка на мол в „Стъклен дом”

 

Яна Маринова репетира и през нощта


Яна Маринова признава, че все повече започва да харесва героинята си Елена от „Стъклен дом“. Актрисата твърди, че за разлика от началото на сериала, когато имала нужа от много време и репетиции за ролята, в момента с лекота се превъплъщава в образа на властна пиарка на търговски център. Актрисата обича да репетира нощем, когато никой не я безпокои, а репликите от сценария я вглъбяват като медитация.

„Радвам се, че сценаристите са изградили многопластов характер на персонажа ми. Преди си мислех, че не бих могла да имам нищо общо с такъв тип жена, но сега влязох напълно в тази кожа“, споделя Яна Маринова.
Маринова като Елена в "Стъклен дом"
Маринова като Елена в "Стъклен дом"


Тя не крие, че е станала известна от телевизионните сериали „Стъклен дом” и „Забранена любов”. Макар че „Столичани в повече” в последно време им прави конкуренция, Маринова се радва, че вече се създават успешни български сериали в телевизионен формат.

Яна Маринова се радва на все повече почитатели сред зрителите. Хората вече я разпознават по улицата и я заговарят доверчиво. „Странно е, но героинята ми Елена се харесва както от мъжете, така и на жените. Явно и на дамите им допада тази аристократична властност на персонажа” – разсъждава актрисата
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи