Скандал! Манекенки предлагат секс на турски бизнесмени

Скандал! Манекенки предлагат секс на турски бизнесмени


Наши манекенки предлагат не само модни услуги, но и секс. Нищо ново под слънцето, нали? Всеки знае, че повечето български модели са всъщност елитни проститутки, които обслужват политици и мастити бизнесмени. Но никой не може да го докаже. Ето че митовете бяха потвърдени!

Само преди няколко дни на ревю в хотел „Шератон” в София турски бизнесмени са били забелязани да си купуват наши манекенки за секс, пише HotArena.net. Момичетата са от агенция “FH1 models”.

Очевидци били потресени от видяното: „С очите си видях как един брадясал чичко си посочи манекенка и попита за цената”, разказват източници.
Турците снимат българските момичета
Турците снимат българските момичета


На фотосите се вижда как турските бизнесмени снимат с мобилните си телефони манекенките, които им харесват. Преводачка упътвала гостите на хотела и им превеждала по време на дефилето.

Вместо от журналисти и ВИП гости, първите редове до подиума бяха заети от турците, почерпени от организаторите с марково уиски и пури.

Според HotArena.net това не е единичен случай и подобни конкурси често се организирали, а турските бизнесмени били сред най-редовните клиенти на платените момичета.

На “FH1 models” пък отдавна им се носи славата на бордей, замаскиран като модна агенция. Според изданието “FH1” е под крилото на скандалните братя Маргини.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи