Преслава чака принца на бял кон





Преслава се чувства самотна и не го крие
Преслава
Преслава се чувства самотна и не го крие. Тя откри­то споделя, че желае да се влюби. Според слуховете фолк дивата има интимни отношения с кого ли не. Оказва се, че истината е друга.
Замесвана непрекъснато в интриги и любовни триъ­гълници, тя се чувства уморена и нещастна. Изпълни­телката на „Как ти стои“ няма мъж до себе си, но жадува за истинска любов. Колко може да е истинска в тези среди, само тя си знае.

Преслава винаги демонстрира силен характер, но и не се срамува да признае женската си слабост. За разли­ка от много други свои колежки, тя постига всичко са­ма. Одумвана като една от най-желаните жени, всъщ­ност Преслава е самотна от доста време.

Наскоро забъркаха името й в скандал с Галена и мъжа й. Говореше се, че между Преслава и половинката на Га­лена Галин има по-специални отношения.

Пак нейното име се свързва с Емилия и Коко Динев. Според слуховете, едрогърдата певица има връзка с Ко­ко, който е известен със слабостта си към попфолк диви­те. Преслава е коментирана като любовница и на други богати господа или мутри. Пред медиите тя винаги е отричала категорично тези слухове, като твърди, че няма връзка от много дълго време. И че търси все още своя принц на бял кон. Дано пък той най-сетне я открие!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи