Лияна се надула като пуйка!




Лияна се надула, след като записала няколко успешни парчета

 

Лияна се надула, след като записала няколко успешни парчета
Лияна
Красивата Лияна се надула като пуйка в последно време. Фолкаджийката, която успя да запише няколко успешни парчета, вирнала нагоре коригирания си нос и започнала да отбягва колежките си от бранша, които не били достойни за нейното внимание и уважение.
Тя дори си мислела, че другите чалгарки се опитват да си направят безплатна реклама на неин гръб. Това била причината да не ходи на купоните, организирани от другите певици.

„Сега, като отново стана звезда, се взе за голяма работа и не вдига телефоните. Приказва си само с Алисия и Теодора, останалите не ги бръсне за сливи“, коментират ядно пренебрегнатите колежки.

Изпълнителката всеки път, когато я поканят някъде, се оправдавала, че има много работа и казвала, че се е ангажирала с над 20 участия за един месец.


„Не мога да си позволя лукса да пия кафе, работа ме чака. Записвам нов албум!“, фукала се тя непрекъснато и отклонявала поканите за срещи.

Тя се надувала и за това, че личният й живот е безоблачен. Българската Джоли скоро ще мине под венчило с любимия си Махмуд, който е невероятно богат, тъй като се занимава със сенчест бизнес. Той постоянно глези Лияна, а тя обича да показва бижутата и дрехите, за които той пръска хилядарки по бутици.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи