И Преслава стана актриса (видео)




Преслава е най-новото попълнение в актьорския състав на „Столичани в повече”, съобщи bTV в централната си новинарска емисия и излъчи репортаж от снимачната площадка, от който стана ясно, че певицата е пристигнала за снимките по-рано от уговореното и е видимо развълнувана от предстоящата си изява.

И Преслава стана актриса (видео)
"Чета си репликите", заяви с усмивка Преслава. Тя изгледа заснемането на поредната сцена, докато дойде и нейният ред.
 "За първи път снимам кино и се надявам да се представя добре. Мисля, че имам някакви заложби покрай моята професия. Ние също снимаме клипове, също трябва да сме много артистични и може би вече 7-8-ма година би трябвало да влизам в роля и да успея и тук.", заяви в ефира на bTV Преслава.
В сериала Преслава ще играе себе си. Тя е поканена да пее на предизборната кампания на кмета Рангел Чеканов - героят на Любо Нейков.
"Нищо не се знае за в бъдеще, може и по друг начин да влезе във взаимоотношения с нашите герои", заяви ко-продуцента Евтим Милошев. Според него появата на любими лица в сериала вливат допълнителна енергия и допринасят за сближаване със зрителя. Той добави, че всеки, който се чувства известен може да очаква покана за участие в поредицата, тъй като екипът се старае да включи в сериите всички любимци на публиката у нас.
Припомняме:
Още в първи епизод на сериала, фолк певицата се включи с парчето си "Мръсно и полека", което зазвуча в една от сцените. Още тогава, предвид интереса който има към Преслава, се заговори, че и тя ще се включи като герой в лентата, дори и само с епизодична роля.
Мис България 2010 Ромина Андонова също се появи в сериала. В трети епизод зрителите за първи път се срещнаха с близнака на кръчмаря Пламен Цеков - Константин (Христо Гърбов), който пристигна в Извор със своята красива приятелка Елена (Ромина Андонова).


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи