Калин Врачански се бракува




Любимецът на безброй много дами в България ще сключва брак в началото на лятото.

Калин Врачански се бракува
С тази новина гръмна последният брой на седмичния вестник „Галерия”. Това е версията, която според вестника обяснява защо хитовият актьор се е уединил съвсем съзнателно.
Знае се, че подготвя предстоящото паметно събитие за всеки млад човек. Но в унисон с характера и маниера си, той се опитва, доколкото е възможно, да запази тази тайна от интимен характер и конкретната дата на събитието, колкото се може по-дълго време.

Други издания, които нямат никаква достоверна информация, публикуват друга версия, която всъщност не най-близко до ума. Според тях на актьора му е писнало непрекъснато да е център на внимание.
Когато е на сцената или на снимачната площадка, той с удоволствие приема любовта на публиката. Но извън тях предпочита да е в сянка. Ако не се погрижи да запази личното си пространство, е осъден на всяка крачка да търпи притискащите го отвсякъде напористи фенки.
Пиарите му напоследък са се видели в чудо, понеже звездата от „Стъклен дом”  категорично отказва да дава интервюта и бяга от журналистите като от прокажени. Най-злостните тълкувания на мистичното му поведение са, че напоследък Калин Врачански не се хаби за нещо, което не му носи пари пишат от kliuki.bg.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи