Ученички имитират френетична любов към Ламбо, натискайки се за роля




Писмата им изпълват цели чували

 

Ученички имитират френетична любов към Ламбо, натискайки се за роля
Стефан Данаилов


Според продуцентите от Би Ти Ви всички писма, които се получават в медията с адресат Стефан Данаилов – Димитър Касабов, са плод не само на възхищение, но и известна доза практицизъм. Причината за подобно тълкувание е фактът, че повечето му фенки не само му се обясняват в любов, но и искат лична среща, на която, ако е възможно, да ги одобри и за роля във филма „Стъклен дом”.

Изглежда и до тях е достигнала мълвата за това, че култовият актьор ветеран е уредил целея си клас в сериала, както може би и няко и друг връзкар. Още повече, че един от триото успешни продуценти на филма е неговият заварен син, режисьорът? Росен Цанков.

Така например три ученички от езиковата гимназия в Ямбол са пратили писмо, в което открито се обясняват в любов на Димитър Касабов от „Стъклен дом”. Те твърдят, че той е техен идол и жадуват за среща на живо. Последните дни поставили своеобразен рекорд. Изглежда мераклийките да цъфнат в някоя сцена лавинообразно се увеличават. Щом и други непрофесионалистки биват привлечени във филма, защо да не се пробвали и те. Най-големият конкурент по количество получени писма естествено е Калин Врачански. Но от него фенките изисквали и очаквали единствено любов във истинския смисъл на думата. Не са малко и тези, които му предлагат директно секс, какъвто е случаят с напористо 45-годишно „бабе”, което предложило 20 000 за секс с актьора.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи