Galia крие аборт? Господ я наказал заради греховете й?




Бившата певица от дует "Каризма" пази в дълбока тайна аборта, който направила около средата на миналата година, научи lifestyle.bg.


Galia крие аборт? Господ я наказал заради греховете й?
Галка Малка, както обичат да я наричат галено в шоу средите, загубила бебето спонтанно и до момента това е ужасна драма в живота й.


Изпълнителката, която е изключително набожна смятала, че това е наказание от Господ за нейни грехове.

Затова и бившата творческа половинка на Миро толкова често обича да споделя в интервютата си, че се надява скоро да си има бебенце.
Тя силно страдала от загубата на бъдещото си отроче, което се случило в началото на бременността й, твърдят източници.

Близки до звездата потвърдиха, че тъжния инцидент с Галя, но отказаха всякакви подробности, за да не засегнат певицата.
Факт е обаче, че въпреки преживяното, Галка все повече иска отново да забременее от приятеля си Роб или евентуално ако срещне нов партньор, който да е подходящ за такава сериозна крачка.

Галя явно се притеснява, че вече е над 30 и и е време да създаде семейство. За съжаление последната й връзка с американеца се консумира главно от разстояние и това ги разделя отколкото да ги сближава още повече.
Галка все повече иска отново да забременее от приятеля си Роб
"В момента Роб е на турне в Щатите. Аз пък работя в България по моя нов проект. Засега любовта ни тече по дистанция", отсече в свое интервю Галка.

"Надявам се дори и разделени, по този начин да си докажем, че можем да се обичаме. Срещаме се в различни градове по света. Да прекосиш целия свят, за да бъдеш с човека, който обичаш, е вълнуващо", споделя трепетите си изпълнителката.

Нежната половинка на екс дуета "Каризма" не спира да мечтае за бъдещето си с Роб. Тя призна:
"Имаше разговор за сватба. Седнахме сериозно и поставихме картите на масата. Аз му казах, че той е човекът. Единствено ме притеснява това, че практически много работим в момента. Замисляме се и за деца. Отдавна искам да имам дъщеря. Ще се разберем дали първо дъщеря или син. И кой на какво ще учи бебето - дали ще бие барабаните или ще пее".

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи