Жасмина Тошкова от „Сделка или не” се сдоби с апартамент за 110 хил евро в София
Клюките говорят, че той е богат бизнесмен
Жасмина Тошкова
Жасмина Тошкова има възрастно гадже, което изобщо не пести пари, за да я направи щастлива. Клюките говорят, че той е богат бизнесмен, притежаващ фирма за стъклени изделия.

Връзката на Жаси с 19 години по-възрастния от нея Марио Петров е от близо 2 години. Досега живееха под наем в кв „Лозенец”. Новият им скъпарски апартамент се намира в баровска кооперация срещу мол „Сердика”. Площта му е над 100 квадрата и струва над 110 хил евро. Жаси и Марио са го обзавели с дизайнерски мебели. Двамата ще се нанесат в него преди Великденските празници.

26-годишната хубавица от Бургас обещала да вдигне голям купон, за да отпразнува подаръка си. Апартаментът е изцяло нейна собственост. Записан е на нейно име. В новото си жилище ще бъде съседка на Венета Райкова, Мариана Векилска и Васил Василев – Зуека. Ко водещата и асистентка на Румен Луканов във върналото се отскоро на екран предаване „Сделка или не” е много горда от новата си придобивка и от факта, че ще живее с ВИП съседи от ВИП квартал. Побързала е дори лично да им се представи, за да впише по-скоро в тамошното елитно общество. Жаси беше напуснала предаването и България, но се завърна и това не само не се оказа стъпка назад в житейския й път, но очевидно я прави много щастлива.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи