Министерска щерка е била жената на живота на Андрей





Министерска щерка е била жената на живота на Андрей
Андрей


След злощастната любов на Андрей с министерска дъщеря, Андрей се зарича да не се влюбва никога повече до пълна отдаденост. Досега се смяташе, че сръбкинята Даниела е голямата любов на живота му.

Много преди да я срещне обаче той за първи път хлътнал до уши в красавица, дъщеря на зам. министър в правителството на Симеон Сакскобургготски. Историята е отпреди 10 години и съвпада с възхода на неделното предаване на Иван и Андрей – „Сблъсък”. Отношенията между Андрей и министерската щерка са много сериозни, което се доказва от факта, че той е споделял как по цял ден мисли за нея.

Лоша шега му изиграва любовта към чашката. След бурна пиянска нощ той спи с манекенка. Приятелката му решила да го сюрпризира същата нощ, влязла в жилището му без предупреждение с ключ, даден й от Опосума. Заварва любимия си на калъп и го напуска завинаги. След като не успял да си я върне обратно Андрей се впуска в безразборни контакти, в които не влага и капчица любов. Учудващо е как изобщо позволи на Даниела Янков да му надене брачния хомот. Последно движеше с танцьорката Маргарита Будинова, с която скъсаха и днес Андрей е самотно скитащ по баровете.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи