Златка Райкова стяга сватбата на Емануела




бившата плеймейтка започва работа с първата си известна клиентка – Емануела
Златка Райкова

Въпреки че Златка официално стана бизнес дама още към края на 2010 г., ето че чак сега бившата плеймейтка започва работа с първата си известна клиентка – Емануела.Както стана ясно, попфолк дивата най-накрая обяви точната дата за сватбата си, която отлага на няколко пъти. Именно на 11 септември 2011 г., фолк гърлата ще каже „Да“ на младока Денис Касъмов. Сватбената й агентка Златка не може да се нарадва на успеха и късмета, който изкара да хване за клиентка толкова популярна фолкаджийка.

Златка се закани пред приятелки да превърне женитбата на Емануела в най-запомнящото се събитие на годината. Всичко ще бъде изпипано до най-малкия детайл, подчерта още блондинката.

В предаването „Нека говорят“ с Росен Петров, Райкова призна, че много би й харесало да организира собствената си сватба, но още е рано. Типично в неин стил, с известна доза самочувствие обаче Златка не скри абсолютното си спокойствие, че няма опасност да си остане стара мома. „Винаги ще има кандидати за мен!“, отсече едрогърдата хубавица.

На въпроси от рода: „От къде е взела парички да започне собствен бизнес?“, Златка с половин уста сподели, че не били нужни кой знае колко средства, за да станеш сватбен агент.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи