Светлана Василева бременна от Гонзо?




Светлана Василева е бременна от спортния директор на Левски - Георги Иванов-Гонзо, съобщава Blife.bg

Светлана Василева бременна от Гонзо?
Пикантната клюка долетя от страниците на в. Уикенд. В редакцията на вестника се получили няколко снимки, на които сексбомбата изглежда видимо наедряла.
Скоро в интервю Светлана сподели, че вече се чувства готова да бъде майка.

Анонимната подателка на електронното писмо снимала "Мис Плейбой" 2009 с мобилния си телефон в съблекалнята на боксовата зала на Националния стадион, след тренировка. Жената, която пратила писмото, уточнява, че кадрите са направени преди две седмици.
Според нея, ако Василева просто е напълняла, този корем съвсем скоро е можел да бъде свален от нейния треньор. Фотографката забелязала как след тренировката Светлана похапвала солидно-няколко сандвича и вафли.

Няколко дена след заснемането на снимките сексбомбата преустановила посещенията в залата, с което повдигнала още подозрения. Ако манекенката наистина е бременна във втория месец, това съпада с времето когато се отказа от прозвището си Гонзовица, пише в.Уикенд.

Приятелките на Светлана разказвали как между нея и Гонзо се развихрил страхотен скандал в края на февруари, а причаната нищо чудно да е положителния й тест за бременност. Те разсъждават, че екс футболиста й е поставил условие да махне бебето. Дружките й споделят, че той няма да изостави съпругата си заради Светлана, но те чували приятелката си да казва как иска да забременее от него.
В свои изказвания тя крие името на половинката си, въпреки че понякога споменава как той се занимава с бизнес й е доста заможен. Клюките гласят, че тя усърдно си измисля нов любим, за да прикрива връзката си с Гонзо.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи