Вики Петрова любовница на Мишо Бирата





Кончината му я вкара в хорските уста, макар тя да не желае да си спомня кой я лансира в голямата журналистика

Вики Петрова любовница на Мишо Бирата

Когато се случи нещастният инцидент с Михаил Михов, изскочи и един любопитен факт от живота и на днешната звезда на бТВ новините – Виктория Петрова.
Светската мълва, донася, че тя е една от красавиците, споделяли леглото на варненския бизнесмен. Двамата са били заедно не особено дълго време, но връзката им доставила наслада на семейния мъж и донесла отлични дивиденти на зеленооката амбиция Вики. Още в онези времена Мишо и Виктория се отправили на екзотична екскурзия на Карибите, където релаксирали и цяла седмица. След това дамата изискала от оплетения в мрежите й любовник да я лансира в софийските медии, което и станало. Първоначално връзките и парите на Мишо стигнали за отвоюването на местенце на репортерка в тв „Европа”, а след това се напънал още и удовлетворил още по-големите й претенции, та я вкарал в ТВ7. Оттам започва кариерата й на водеща, която способната и пробивната Вики доразвила сама. От този момент нататък трамплинът й, сиреч г-н Михов не й е бил нужен.

Сега, след кончината му, й било поръчано да направи репортаж за него, но тя отказала под претекст, че темата не е в професионалните й очертания. Дори се правела, че не познава бизнесмена.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи