Олигарсите убивани с инфаркти?





Олигарсите убивани с инфаркти?

Сега била модата на новите убийства. Жертвите също са други. Олигарсите са мишена на големи бизнес интереси и конкуренция, но не ги убиват чрез публични разстрали. Имитира се здравословен инцидент. Спрягат се зловещи сценарии за предизвикване на удара с вещество, смесвано с дрога, която жертвите поемали със специална тръбичка. Говори се за няколко капки от веществото, капнати в кафето, които правят необходимото и край. Като изпълнителки на зловещите поръчки се споменавят загадъчни жени, напускащи хотелските стаи няколко часа преди фаталната развръзка.
Вредното въздействие се получавало не в поковия момент на сексуалния контакт с поръчаната за компаньонка хубавица, а след часове. После всичко се отдавало на намерените до леглото марково питие, скъпи пури и на нелекуваното кръвно на в повечетослучаи възпълнички мъже богаташи.
В случая с Мишо Бирата се появиха първите съмнения за нещо нередно и неестествено при смъртите на богатите и скандализирани бизнесмени, които са станали неудобни в сложно преплетените бизнес интереси. По-открито и скандално пишещите вестници направиха списък и на тези, които са считани за потенциални жертви на новата мода убийства.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи