Славена Вътова: На клипа не съм аз!




Славена Вътова – „Мис България 2006” отрича, че тя е героинята на горещите сцени

 Славена Вътова – „Мис България 2006” отрича, че тя е героинята на горещите сцени

Славена Вътова – „Мис България 2006”

Преди няколко дни виртуалното пространство беше покорено от 2-минутен любителски запис, на който се вижда как двама млади и разюздани са се отдали на сексуални занимания. Като основни действащи лица в домашния клип бяха посочени „Мис България 2006” Славена Вътова и бившият боксов национал Сергей Рожнов.
Във видеото не съм аз!, беше първата реакция на злепоставената миска, след като ден след скандала тя пристигна на родна земя.

От дълго време Вътова живее в Милано, затова и с малко закъснение коментира слуховете и твърденията, че именно тя е жрицата на любовта в добилия популярност запис.

Според думите й за нея била изненада цялата тази суета, която се е заформила около името й, защото видно за всички трябвало да бъде, че във видеото не е тя. Друго момиче е уловила камерата в момент на върхово преживяване, а за нея остава единствено очерненото име и срамът.

В страната ни редовен номер било да се компрометират известните и успелите, зова тя и разбира посегателството срещу имиджа й. Врагове и недоброжелатели няма, допълва Славена Вътова, което я кара да заключи, че става дума за поредния пошъл опит да се очерни облика на някого просто защото е постигнал нещо в този живот.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи