Топ 5 на дефектните джуки на сцената (СНИМКИ)




Пищен бюст и маймунски г*з на лицето – мечта за всяка изгряваща звезда!

Кои са популярните лица у нас, които са сгафили с подобренията в устните?

Топ 5 на дефектните джуки на сцената (СНИМКИ)
Лили - преди и сега

5 На последното място в класацията ни за най-грозни джуки, с извинение, застава една прима – примата на българската сцена – Лили Иванова. Въпреки че по време на дългия си сценичен живот Лили е преминала през какви ли не визии и стилове на обличане и представяне, една от най-големите й грешки е подобрението, което е направила на устните си. Отворът на лицето си Иванова е опитала да съобрази с модерните тенденции, но определено не й се е получило. За всеки влак си има пътници и за всяка процедура – време.

При Глория само джуките да бяха
При Глория само джуките да бяха


4 Четвъртата позиция е запазена за друга прима. Явно за да не остане и тя по-назад от младите си колежки, Глория непрестанно се усъвършенства визуално – бюст, ребра, джуки. Последното най не й се е получило и на определни снимки Гло изглежда все едно е целунала ютия.

В Галя има все пак някаква естетика
В Галя има все пак някаква естетика













3 Стъпало по-нагоре се нарежда сатенката Галя. Въпреки че на нея подпухнали устни до някаква степен й отиват, далеч по-чаровна е тя в началния си период на изяви – по-нежна и естествена, защото макар и с мяра, подобрителите са си подобрители.

Мара остана крачка под върха
Мара остана крачка под върха


2 На място под върха е кацнала Мара Отварачката. Въпреки че дори световни класации я определиха за жената в най-грозната уста, тя не престава да прави свински муцуни и да се пъчи – вижте какви джуки имам. Имаш, имаш, но не успя да грабнеш нашето отличие.

най-грозни джуки е Наталия Гуркова
Гуркова е прекрачила границата с огромни крачки


1 Безапелационен първенец в класацията ни за най-грозни джуки е Наталия Гуркова. Миската въобще нямаше място тук, докато не показа какво е причинала на лицето си. От зор да хване вълната на тунинговането, май се е оставила да я залее.

Нито една от тези дами нямаше да попадне в класацията, ако сама не беше посегнала на това, с което природата я е дарила. Мили момичета, граници има за всяко нещо!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи