Любовницата на Дянков му източи сметките и ги прахосва в чужбина




Ирина Велкова е в неплатен отпуск и се кефи зад граница на гърба на Симеон

Ирина Велкова е в неплатен отпуск и се кефи зад граница на гърба на Симеон


Сензациите в ежедневието на политиците ни като секс компромати, порно снимкии прочие вече не изненадват никого. Въпреки това всекидневно се появяват нови и нови учудващи подробности, характеризиращи задкулисието във вип средите по по-нов и по-нов начин.

Министърът на финансите Симеон Дянков е споменаван не само в строгата финансова сфера, но системно е обвиняван в секс афера със своята служителка Ирина Велкова. Тя е шефка на кабинета му и макар да е едва на 26 години, заради любовната си връзка с финансист номер 1 на България, се изживява като негов наместник в министрерството, поверено му. Затова във финансовото ведомство колегите, които търпят капризите й и командаджийския й нрав, я наричали подигравателно „Кифлата” и „Командира”. Независимо, че вицето ни е семеен човек, съвсем необезпокоявано, нехаейки за слуховете, водеше Велкова на почивки в чужбина за сметка на държавата.

До ушите на жълтата преса обаче тези дни дойде доста скандална новина по темата. От хора близки до министерството на финансите станало ясно, че от една седмица насам г-ца Велкова е в неплатен отпуск. Според най-смелите слухове Ирина е заминала в чужбина, разчитайки да обезпечи престоя си там с голяма част от спестяванията на Дянков. Самият министър се чувствал смазан от случващото се , защото този път дамата е заминала, без да му се обади и предупреди.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи