Супермоделът Ел Макферсън стана съпруга на легендата Гари Линекер




най-скъпоплатения модел в историята Ел Макферсън
Легендарният английски футболист Гари Линекер, голмайстор от световното първенство по футбол през 1986 година в Мексико, засне реклама с най-скъпоплатения модел в историята Ел Макферсън, позната като "Тялото".


Двамата правят реклама на известна на Острова марка чипс. В клипа Гари и Ел се радват на бурна връзка и изглеждат много щастливи, тичайки по плажа, държейки се ръка за ръка.

Линекер и Макферсън се прегръщат и демонстрират опасна близост. Идилията им свършва, когато героинята на Макферсън открива тайната страст на съпруга си към..марката чипс.

Тя му го връща, като опожарява 50-годишният му мощен мотор "Харли Дейвидсън".

Кадрите са заснети в Кейптаун, Южна Африка, като съпругата на Линекер в реалния живот Даниел е дала благословията си за снимките.

Ел Макферсън остава на върха на всички модни класации в историята. Авторитетното издание "Форбс" я изстреля на първо място с приходи от 60 милиона долара, като по този начин тя се превърна в най-скъпоплатения модел в историята, като след нея остава Синди Кроуфърд.

Австралийката се изявява като актриса и бизнес-дама, като владее перфектно френски, освен това говори италиански и испански.

48-годишната Макферсън има две деца и прекарва голяма част от времето си във Великобритания.

Източник gol.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи