Албена Вулева разпна Азис




Краля на попфолка -  Азис
Гост в първия брой на телевизионния таблоид „Панаир на суетата" по ТВ 7 беше Азис.
След две годишно отсъствие Албена Вулева се завърна на екран. В първото си предаване тя „разпарчедоса" Краля на попфолка -  Азис.
Костинбродският славей разказа неща, които до сега не е споделял в ефир. За първи път зрителите на ТВ 7 видяха снимки на дъщеря му Рая.
„Рая не ми казва татко, а Васко. Може би защото на мен някак не ми идва отвътре татко, аз и казвам: ела при мама, ах на мама", откровеничи Азис.
Той се развълнува от посланията, които бившият му „мъж", Ники Китаеца отправи от екрана.
„Обичахме се с Ники. Ако трябва сега да избера с кого да живея, пак бих живял с него. Китаеца е мъжът, който и сега обичам. Винаги съм имал връзки с хетеросексуални мъже. Не мога да си представя някой да има моите маниери, представяте ли си как ще пищим две жени в къщи",  сподели Василка.
Според Азис, за да успее човек трябва да е нахален. Още от малък той е вярвал, че ще стане това, което е сега, макар че е учил само до 5 клас.
„Попивах всяка дума, всеки жест от хората около мен. Това, че съм циганин ми помогна. Първо, защото съм нахален и второ, че имам талант.".
Кариерата на Азис е била в застой, когато се изявяваше като водещ на собствено шоу, но парите, които е получавал са били достатъчно, за да го мотивират да загърби сцената за известно време.
Сега Азис изглежда по различен начин. Без рокли, корони и перуки. За него този период е минало и би искал да изглежда като момче.
Кралят на фолка сподели, че преди не се е поглеждал в огледалото, защото не е можел да приеме това, което е виждал. Днес, отслабнал видимо, Азис се харесва и е изпълнен с енергия и сили за нов живот и песни.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи