Най-хубавите БГ дупета




Най-хубавите БГ дупета
Нека, нека бъде лято! Дупето ми събира шопи, гларуси на ято...Усмивки, слънце и вълни.На всеки пожелавам повече такива дни", пееше в една своя песен Лора Караджова с рапъра Гудслав. Нека бъде лято, казваме и ние! Порадвайте се на най-хубавите дупета с марката Made in Bulgaria.
Кристина Димитрова
1. Кристина Димитрова




Еротоманите тежко преглъщат пред гледка с южните й полукълба. Зевзеците обаче тутакси изстрелват Вазовия възглас „И ний сме дали нещо на света" и напомнят, че преди 4 години Кристина Димитрова беше обявена за притежателката на най-сексапилното дупе в света. И то след конкурса Show me your Sloggi, организиран от популярната марка младежко бельо.Кристина поддържа Б-страната си с аеробика и тае бо. На първо място обаче е щедростта на природата. „Към мен е била благосклонна, но все пак всичко си иска поддръжка", обяснява Мис Дупе в свео интервю.И бързо добавя: „За мен красотата на едно тяло не е в това, да е слабо, а да е здраво, да си личи, че е стегнато и натренирано."


2. Диляна Попова
Диляна Попова



Най-добрият визуален ефект и на котешката пътечка, и на екрана. На модния подиум ослепителната манекенка разхожда дрехи, а във филмите - тяло за грях. Албена/Никол от сериала „Стъклен дом" и компаньонката Ники от Love.net е триумф на природата. Естествени форми, съчетани с магнетичен поглед и хладен ум. Ако се беше родила в Древна Елада, сигурно щеше да е муза на художници и поети.



3. Лора Караджова
Лора Караджова
„Нека, нека бъде лято! Дупето ми събира шопи, гларуси на ято...Усмивки, слънце и вълни.На всеки пожелавам повече такива дни." Реди с мелодичния си гласец Лора Караджова в общо парче с рапъра Гудслав. Тази ода за дупето излезе преди година, но още е в срок на годност. Поради простия физичен закон, че когато живакът върви нагоре, дрехите се смъкват долу. И откриват прелести от всякакъв калибър. Освен шопи обаче от време на време дупето на Лора събира и майнички на ято. Преди няколко месеца щерката на Данчо Караджов пя в пловдивски клуб по черно бельо и остави малко на фантазията.




4. Ивет Лалова
Ивет Лалова

Бърза, дръзка и чаровна. Правят ли класация за най-сексапилни лекоатлетки,  Ивет Лалова винаги е в челната десетка. От лицето й грее усмивка, от пъпа й - слънце, а дупето й е опровержение на заблудата, че спортът прави жените мъжествени.То е фокус на вниманието всеки път, щом Ивет излезе на пистата, и емблема на атлетиката. Преди време тръгнаха слухове, че Лалова щяла да го татуира, за да угоди на любимия си Симоне Кулио. Спокойно, не са верни.



 5. Биляна Йотовска
Биляна Йотовска



Още една Мис Дупе, made in Bulgaria. Йотовска спечели националния конкурс за най-хубави задни части през 2008-а, но на световния финал на Sloggi шампионското дупе дойде от друга държава. Загубата не прекърши полета на Йотовска в моделството и шоубизнеса и тя стана инициатор на визуалната феерия „Тайната градина". Зрелищен спектакъл, който запраща в царството на феите, магьосниците и елфите. И всичко това на фона на пищни костюми и много танци.Тази стихия обаче не е единствената в живота на Йотовска. Преди година манекенката на „Визаж" роди дъщеричката си Никол. А приключенията на майчинството са още по-големи от тези в „Тайната градина".

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи