Камелия се вижда като булка, но на 50




Камелия се вижда като булка, но на 50

Може и да стана 50-годишна булка, откровено казва фолк дивата Камелия.


В началото на лятото скандалната певица издава тайните на перфектния си вид пред списание Elle. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 – с малко бръчки, но с много блясък в очите.

Изпълнителката, известна с екстравагантността си на сцената, разкрива, че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни. Тя споделя, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Една година след старта на телевизионното шоу „Споделено с Камелия“ водещата е категорична, че именно то я държи здраво стъпила на земята в сложния свят на шоубизнеса.

Камелия не иска поведението и реакциите й пред камерата да изглеждат нагласени, затова не чете предварително историите, които ще разкаже.

Певицата разкрива и интересни истории от запознанството си с Цветин. Настоящият й годеник я впечатлил най-вече с умението да танцува и с гвардейската си униформа, която носел като караул пред президентството.

Певицата минавала оттам редовно да го гледа и веднъж дори заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло.

Пред списанието Камелия споделя още защо след 14-годишна връзка двамата все още не са вдигнали сватба и защо мисли, че бракът е „подпис, който те слага в пашкул”.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи