Джина Стоева: Безумие е да си напомпаш устните със силикон




Джина подготвя клип към баладата „Надежда”. А за лятото готви нов репертоар с по-бързи парчета.

Джина Стоева: Безумие е да си напомпаш устните със силикон

До края на годината ще излезе и "The best album", с който тя ще отбележи 10 години работа на сцената. Той ще съдържа както популярни хитови парчета, така и най-новите.


На 3-годишнината на козметично студио Джина стана манекен. Върху нея демонстрираха най-новата терапия на холивудските звезди – освежаване с хиалуронова киселина, която се вкарва в кожата с кислородна струя. Тя бе любезна да разкаже подробности за това, как се поддържа във форма, пише monitor.bg.

- Джина, как поддържаш лицето си, имаш ли някакви специални рецепти?
- Най-важното за мен е почистването. Налага ми се да нося тежък грим заради фотосесии, клипове и различни участия, затова гледам винаги когато мога, да не слагам грим и да оставя лицето си да почива. Почиствам кожата с тоалетно мляко и след това с лосион. Ползвам медицинска козметика, за да я хидратирам. Използвам и серум с хиалуронова киселина. Знам, че е добре кремът да се сменя, и се придържам към това правило. Използвала съм и по-скъпи кремове, но съм по-доволна от медицинската козметика. За мен е важно не да са някаква известна марка и да са парфюмирани, а да ми вършат работа. Като изляза от банята, мажа цялото тяло с лосион, защото кожата ми е доста суха.
Не правя никакви по-особени процедури. Ходя за почистване при козметик веднъж в месеца. Обичам сауната, която също отваря и почиства порите. Дори си нося мед и го използвам като скраб.
- Имаш ли любими СПА процедури?
- Пробвала съм терапия с шоколад, с мед и с вулканични камъни. Тайландският масаж ме впечатли най-силно, защото е различен като усещане.

- Как поддържаш форма?
- Три пъти в седмицата ходя на пауър аеробика. Тя продължава един час и натоварва всички „проблемни” зони. Два пъти в седмицата ходя да тичам на стадиона, който е близко до дома ми. Натоварването е различно.

- Не е ли твърде натоварена спортната ти програма?
- За мен не е. Аз имам нужда от това и не ми тежи. Напротив ако не отида, ми липсва и не се чувствам добре. Колкото повече години се трупат, толкова повече усилия трябват, за да се поддържаш във форма. Като кача някой килограм, ограничавам яденето.

- А диети пазиш ли?
- Не обичам строгите диети. С тях правиш лоша услуга на тялото си. То освирепява от глад и после поглъща двойно и тройно. Затова трябва да се похапва по малко и редовно. Харесвам разделното ядене – не смесвам храните, защото това затруднява храносмилането.

- Какво е отношението ти към пластичните корекции?
- На този етап не съм усетила нужда да правя каквото и да е. Нямам корекции по себе си. След време, като родя, може да се наложи някаква, да си оправя бюста. Аз одобрявам корекциите, ако жената има комплекс и иска да го реши. Но да имаш нормални устни и да си сложиш още силикон, е безумие. Правят ги от големи по-големи, ама така се обезобразяват, че не можеш да познаеш кой кой е. Аз обичам натуралните неща – искам да съм си аз.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи