Има ли проблеми Николета с ХИВ?




Одумваната хубавица се изследвала за СПИН!

Има ли проблеми Николета с ХИВ?


В материал на „Папарак” се обсъжда възможността любимата на Валери Божинов да има наистина неразрешим здравословен проблем.

По-точно дали се опасява, че има СПИН. От вестника коментират, че това са рисковете от многото връзки преди и евентуално сега. Такова е мнението и на многото нейни врагове. Но и самата Николета била дала нови поводи за одумки. Дори вървяла нова последна клюка бомба около Николета Лозанова. Според нея плеймейтката тайно се среща с превърналото се в „приятелчето за секс“ – Ники Михайлов.

И всичко това – зад гърба на Божинов, който й купи автопарк за милиони, наля пари в телевизионна реклама и й осигури нова сесия в българския „Плейбой“. Черна неблагодарност или въпрос на предвидливост са новите любовни тежнения на Ни Ло. Ако е вярно, че стопля отношенията си със старата си любов – Мамин Ники, и тайно се среща с него, най-вероятно го прави, защото вече е изпразнила джобовете на човека, когото вече всички наричат Валери Плейбоя и който вече няма кой знае колко общо с футбола. Ако върви така, много по-изгоден във финансово отношение е успешният вратар на Твенте и сина на мастития футболен деятел Боби Михайлов.
Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи