Жасмина не плаща ток и вода




Жасмина не плаща ток и вода
Асистентката на Румен Луканов в „Сделка или не“ – Жасмина, започнала да действа като голяма част от ромите, които нито плащат ток, нито вода.


Младата дама имала стотици левове дълг към ЧЕЗ и „Софийска вода“. Блондинката, която преди няколко месеца се нанесе в гъзарски апартамент в центъра на София, не е платила няколко поредни сметки за комунални услуги, пише mamita-bg.com

Жаси напоследък постоянно се оправдавала, че не знае колко точно дължи, тъй като фактурите не пристигали на новия й адрес, а на стария.

„Откъде да знам колко пари дължа. Не мога да се оправя със сложните изчисления. Никога през живота си не съм се занимава с подобни неща“, разправяла тя на своите колежки.
Преди да се премести да живее в София, тя е живяла в луксозния дом на баща си. Никога не е плащала сметки, защото само заможният й татко се занимавал с това.
Жаси се държи като глезла, която не умее да прави абсолютно нищо, освен да харчи пари. В момента за нея се грижи интимният й приятел, който е доста по-възрастен от нея.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи