Българските олигарси населиха Ривиерата




Диляна Грозданова също се приюти в Кан

Българските олигарси населиха Ривиерата


Френската Ривиера все повече бива превземана от известни и богати българи. Първа там се насели оперната ни певица – Гена Димитрова. Неин съсед в Монте Карло е крупният бизнесмен Петър Манджуков. 50 километра по-далеч, на запад – в Кан, къща има и Диляна Грозданова.

По времето на фестивалите там си вземат под наем хасиенди босът на Белла Венцислав Георгиев и продуцентът на филмите „Стъклен дом” и „Мисия Лондон” Димитър Митовски. В тамошна вила прекарва лятото Борислав Дионисиев. По на запад на Лазурния бряг се намира домът на Ветко и Маринела Арабаджиеви, които са избрали да се заселят в Сен Тропе. На Ривиерата е и ваканционният дом на милионера Николай Гигов, който има и второ жилище във Франция – в Париж.

Тези дни Диляна Грозданова се похвали, че възнамерява да живее в богатското имение на фамилията в Кан, независимо че съпругът й Любомир Павлов се захвана с медийната империя на новозакупените „24 часа” и „Труд”. Олигархическото имение на семейството в Кан фокусира завистливите погледи на родните олигарси, дори и тези, които също са закупили къщи на Ривиерата. Някои от тях го направиха тъкмо когато настъпи кризата у нас. Диляна се ширка в имение с площ около 2000 квадратни метра. Имението е в рустикален стил и стойността му се измерва в милиони евро.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи