Супер Бианка работела като подарък - изскачала гола от торти




Супер Бианка работела като подарък - изскачала гола от торти

Розовата фурия от "Шоуто на Иван и Адрей" Супер Бианка доскоро пазела в тайна назначаването си в предаването, тъй като било повече от пикантно.




Неудържимата блондинка била добре известна на всички приятели на "опосумите", а и на тях самите като Биба Тортата, тъй като година преди да се появи на екран, работела като "подарък", пише blitz.bg.

Тя изскачала от всевъзможни торти, на всевъзможни ергенски партита и частни купони по Евино облекло.

Слуховете редят, че почти не е имало празненство, след което блондинката да не е забавлявала поне двама от гостите до края на купона.

Точно след едно такова петъчно разпускане в компанията най-вече на водещия Андрей възпитаничката на НАТФИЗ получила и трудовия договор за Нова телевизия.
Най-прясната новина около най-шарената птица в родния ефир е, че ще се превърне в суперпринцеса като от филм на "Дисниленд" заради сватбата си.
Двамата с гаджето й Георги ще се венчаят от двойник на Елвис Пресли
Двамата с гаджето й Георги ще се венчаят от двойник на Елвис Пресли. Досущ като в американските комедии, защото бракосъчетанието е планирано да се случи в града на греха - Лас Вегас. Точна дата за щастливото събитие още няма, но ще бъде през лятото.

Бъдещият съпруг на палавата русокоска е дългогодишен приятел на “опосумите”. Запознали се на морето в Лозенец. Малко след това нейна приятелка й гледала на кафе и упорито твърдяла, че точно това е мъжът на живота й. Бианка обаче не повярвала. Докато в края на март тази година Гошо не я поканил на ресторант. В интимна обстановка той й поднесъл годежен пръстен с розов камък, точно в стила на шантавата актриса.
Никак не е за учудване, че точно Иван и Андрей ще бъдат кумове на младото семейство. "Още не е ясно обаче кой от двамата ще е кумата, аз предпочитам да е Иван, защото е по-емоционален", сподели Бианка.

Освен свидетелите и младоженците най-важното в бъдещата сватба е цветът, който естествено трябва да е розов. От роклята до каляската, с която ще отидат до църквата, та дори и самата църква...
25-годишната Боряна Илич Цветкова, както е истинското й име, е Илич не защото е сръбкиня, а защото така се казва баща й заради вкуса на баба й към руските революции.

Завършила е НАТФИЗ – кукли, в класа на проф. Боньо Лунгов. Освен че участва в „Станция Нова“ и вечерното шоу на Иван и Андрей, играе в ловешкия театър в постановката „Обърни се с гняв назад“ от Джон Озбърн.
Не се страхува да отиде в ролята на репортерката Супер Бианка в горещи точки като блокадата на границата от гръцките фермери, но ужасно се уплашила от кравата, която трябвало да издои в един друг репортаж – за киселото мляко.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи