Поредната мистериозна смърт в Директно с Карбовски




Предаването се нареди до поредицата „Полтъргайст“ и „Козият рог”, известни с множеството си смъртни случаи

Поредната мистериозна смърт в Директно с Карбовски
Поредната смърт в Директно с Карбовски
На Мартин Карбовски не му върви с гостите. Наскоро броят на починалите му събеседници, наброяващ шестима покойници, беше допълнен от името на лечителя Халил Баев. Сега вече имената, фигуриращи в черния списък на предаването, са осем. Последната жертва е 19-годишната Севилия Райчева. Момичето беше зверски убито от „приятелите си“ Антон и Янка преди няколко седмици.

Случаят може би щеше да остане тъжна статистика в черната хроника, ако преди малко повече от месец момичето не се беше опитало да се свърже с Мартин Карбовски. В електронно писмо до скандалния водещ девойката помолила да я запознаят с Алексей Петров, тъй като искала да й стане кръстник. От редакцията се заинтригували от необичаната молба на Севилия и се свързали с нея за разговор. Момичето разказало за живота си, споделило също така, че има врагове в квартала, група младежи, които се опитали да я продадат като проститутка и че се страхува за живота си.

Необичайната си молба обяснила с мотива, че се възхищава на Петров: „Искам да го поканя да ми стане кръстник. Възхищавам му се и много го уважавам. Вие сте единствената ми надежда. От вас очаквам, или по-скоро се надявам да ме свържете по някакъв начин с него. Може и да звуча някак си детински, но наистина много искам Алексей Петров да е част от моя живот, та дори и като мой кръстник”.

Малко по-късно притеснената й майка също се свързала с членове от екипа на предаването, обезпокоена, че някой злоупотребява с доверието на дъщеря й. Жената обяснила, че момичето страда от шизофрения и има манията да се запознава с известни хора. Затова госпожа Райчева помолила екипа на Карбовски да обясни на детето й, че е невъзможно да се организира такава среща.

Само няколко седмици по-късно името на Севилия Райчева вече беше включено в черната криминална хроника.

Не можем да не се запитаме дали над предаването наистина не тегне проклятие и колко още от гостите на Карбовски ще си отидат, след като са били в неговия ефир.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи