Бони: Отказах секс на Иво Карамански





Бони: Отказах секс на Иво Карамански


Фолк дивата се кълне, че никога не е била любовница на Кръстника


След като наскоро името на известната поп-фолк певица Бони започна да се свързва с покойния мафиотски бос Иво Карамански, изпълнителката реши да повдигне малко завесата на личния си живот, като призна, че навремето е имала близки отношения с Карамански. Тя обаче категорично отрече твърденията, че му е била и метреса.


За първи път двамата се видели в едно от заведенията, в които Бони пеела. Явно впечатлен от таланта й, босът я поканил на масата си. „Знаех за него, но не го познавах лично. Когато ми казаха, че ме вика, отидох с максимално дълга пола. Накара ме да му запея нещо на Цеца Величкович и остана много доволен. Каза ми: „Ти си много добра, знаеш ли, че с нейния мъж – Аркан, сме приятели? Искаш ли и ти да станеш близка с тях?“, разказва за първата им среща изпълнителката.


Проявеният интерес обаче притеснил Бони и тя отклонила предложението. За да избегне по-нататъшните ухажвания на Кръстника, певицата прекарала вечерта в дома на своя приятелка, танцьорка, а на сутринта разбрала, че тревогите й не са били неоснователни. Карамански изпратил да я търсят в квартирата й.


Бони сподели още, че скоро след това се е засякла с покойния бос в бургаска дискотека, където той й признал, че е впечатлен от смелостта й и от това, че не се поддава на лесно на настояванията на мъжете. „Оттогава станахме приятели, но никога не съм спала с него!“, твърди изпълнителката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи