Азис - Гадна порода




Моделът Константина Живова от "Станция Нова" участва във видеото на Азис. Феновете откриха удивителна прилика между нея и фолк певицата Анелия, което вероятно е търсен ефект.

Азис - Гадна порода




"Бях казал, че няма да снимам жена в този си албум. В мига, в който видях модела, си казах: "Това момиче трябва да го познавам по-отблизо и да го снимам в мой клип"- разказва Азис в "Станция Нова", където ексклузивно бе представено видеото към "Гадна порода".

Самият Азис потърсил моделката, след като я видял за първи път. Чрез Facebook направили връзка и тя се съгласила, като поставила едно изискване към изпълнителя.

"Уговорката ни с Азис беше да пазя в пълна тайна това, което правим"- сподели Константина и обясни още: "Аз първоначално се стреснах и му казах: "Добре, защо точно аз". Казах му, че не трябва да съм гола и той спази това".

"Не ни отне много време. По време на снимките той каза: Не се притеснявай, няма да се засичаш с голите мъже"- смее се Константина.

Социалната мрежа била от полза на Азис и за запознанството му с момчетата, които участват в клипа "Гадна порода", пишат от signal.bg. Само с един от тях певецът се познавал предварително.
Вижте провокативното видео...
Източник hotnews.bg 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи