Камелия: Попфолкът е в криза!




Камелия: Попфолкът е в криза!

Камелия винаги се е старала да бъде откровена пред медиите, когато става въпрос за фолк жанра, в който самата тя се изявява.




Изпълнителката на „Манастир“ е категорична, че залез в попфолка няма, но това не означава, че и той не преминава през труден период.

„По-скоро попфолкът е в криза. Той е огледален образ на обществото. Може би нещата трябва да ударят дъното, за да потръгнат наново“, обяснява Камелия в новия брой на списание ELLE, който вече е на пазара.
Тя е категорична, че само с колежката й Ивана все още пеят с музикален съпровод на живо.
„Може би само аз и Ивана го правим, а аз държа да пея на живо, най-малкото заради уважението ми към публиката. Това е моето призвание – аз съм певица, а не буфосинхронистка!“, заявява Камелия.
„Нещата започнаха прекалено да се комерсиализират, да се насочва вниманието към скъпата дрънкулка, не към музиката. На преден план излиза това как си облечен, каква марка ти е роклята, а не какво е посланието на твоята музика. Мисля, че заради това жанрът изгуби много фенове. Хората не искат само празен ритъм“, категорична е фолк певицата, пише bliasak.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи