Тишо попари мераците на Венета за нуди плаж




Това лято Венета Райкова няма да може да се пече дибидюс гола

Тишо попари мераците на Венета за нуди плаж


Телевизионната водеща няма да може да развее циците си на плажа – пише „Контра”. Съпругът й Тишо, който върти индийски ресторант в центъра на София, променил възгледите си в последно време и смятал, че жената до него не трябва да показва плът на всекиго. Плешивият блондин мислел консервативно и смятал, че Венета Райкова не трябва да се пече, както я е майка родила.
„Колкото си се пекла гола досега – толкова. Отсега нататък ще се съобразяваш малко повече. Все пак си и майка” – изтърсил Тишо и свил юздите на палавата си половинка. Семейството прекара празничните дни около 24 май на Боровец и според запознати водещата на „Горещо” искала да си свали банския на басейна в хотела, но смразяващият поглед на мъжа й я възпрял.
Венета Райкова


Както е известно, любимото занимание на блондинката от Нова телевизия е да се отдава на нуди плаж в жежките летни месеци. Обикновено тя ходи на скалите край Созопол и по цял ден събира равномерен тен, какъвто само нудистите могат да имат. За тазгодиншия си отпуск обаче Венета Райкова планирала цял бански. „Поне такава е сега модата” – утешавала се сама блондинката. Водещата неведнъж е признавала, че откакто е станала майка, е станала по-консервативна във възгледите си.




Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи